1 min

50 tips for fettforbrenning:21-25

Del 5
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

21. Bruk CLA
CLA har vist seg å ha både fettforbrennende og muskelsparende egenskaper. Den øvre grensen for effekt går ved 5 gram og 3,2-3,4 gram pr dag virker å være den optimale dosen.

22. Spis fiskeolje.
Tilskudd av fiskeolje er et viktig verktøy i kampen mot fettet. Ernæringsspesialister som Johan Berardi anbefaler 10-15 gram om dagen og et minimum bør være 2-3 gram daglig.

23. Bruk astaxanthin.
Japanske forskere viset i 2008 at tilskudd av astaxanthin hadde positiv effekt på fettforbrenning. 4 mg to ganger om dagen bør være mengden som taes.

24. Bruk fettforbrennere.
Selv om dette tipset kan være kontroversielt så har de ulike typene med fettforbrennere en effekt.Vær sikker på at typen du benytter befinner seg innenfor regelverket og forsikre deg om alle medisinske kontraindikasjoner før bruk.

25. Bruk carnitin.
Tilskudd som inneholder carnitin kan ha positiv effekt. Carnitin benyttes for å transportere fett inn i  mitokondriene. 1-2 gram er nødvendig for effekt.

Publisert: 11.04.2013 KL. 07:59
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.