1 min

Hva gjør jeg om jeg opplever at min kunde er i

Mange trenere føler at de kommer til kort når de møter mennekser med helsemessige utfordringer. Denne kundemmasen vokser og det blir viktigere og viktigere å kunne håndtere disse for å kunne lykkes som PT.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

AFPT forsøker med kurset RISIKOINTERVENSJON å skape en større arena for PT-er. Vi ønsker å gi PT-er kompetanse på nye områder for å kunne møte nye kundegrupper.

Kurset har en praktisk tilnærming til de vanligste livsstilssykdommer. På kurset går vi gjennom oppdatert, forskningsbasert kunnskap om behandling, komplikasjoner og treningstiltak ved:

• Diabetes type II
• Hypertensjon
• Hyperkolesterolemi
• Overvekt/fedme

Dette kurset er rettet mot tilstander som rammer store deler av den norske befolkningen. Dette er mennesker som i utgangspunktet ikke trener, og særlig ikke med personlig trener. Og dette er mennesker som daglig må spise piller for å holde blodtrykk, kolesterol og blodsukker i sjakk.

Målet er å gjøre disse menneskene til kunder som PT-er kan jobbe med. Og mange av disse kommer ikke til treningssenteret før det foreligger tilbud om slike tiltak. Når kompetansen finnes er det mulig å gå ut med tilbudet:

• Trening og kosthold som senker blodtrykk!
• Trening og kosthold som bedrer kolesterolet!
• Trening og kosthold som stabiliserer blodsukkeret!

Dette er et viktig steg mot å utvide PT-arenaen, et bedre grunnlag for å lage fulle arbeidsplasser for PT-er, som en del av et utvidet helsevesen.

Publisert: 08.05.2014 KL. 11:33
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.